• Føles ting uhåndterbare og overveldende akkurat nå, og ønsker du deg mere KLARHET? Tenker du "om jeg bare visste hva det neste skrittet mitt er"?
  • Lengter du etter "noe mer", og tar deg selv i å tenke "om jeg bare hadde MOTET"?
  • Har du en hverdag som "burde" føles god, men som du kjenner deg i utakt med, som kjennes et nummer for liten? Og opplever du at det gir deg en underliggende uro der du ønsker deg TRYGGHET og RO?
  • Er du spirituell, men opplever ofte at hodet tar over? Lengter du etter bedre kontakt med den usensurerte, INTUITIVE, AUTENTISKE deg?
  • Står du overfor VEIVALG, enten fordi du ønsker en endring eller fordi du ganske enkelt ikke kan fortsette som før lenger, og vet med deg selv at du må NAVIGERE MED HJERTET?
  • Er det blitt et energisluk for deg å følge normen? Er det forventede blitt en tvangstrøye? Drømmer du om FRIHET?

Som coach fascinerer mennesker og deres historie meg. Samtidig har jeg med meg en annen dimensjon, bortenfor fornuft og logikk: jeg er klarsynt. Min veiledning er en unik kombinasjon av begge disse elementene, av reading/ klarsyn og coaching, og tilbyr både meg og klientene mine en helt spesiell arbeidsvinkel: spirituell coaching. Her går jeg rett i dybden, ser det som kanskje ikke er så åpenbart og finner ordene for det som ikke sies, slik at DU kan komme deg videre. Klienten min Silje Kristine Larsen i Trondheim sier følgende om hva det å jobbe med meg har gjort for henne:

"Jeg har brukt Ina ved flere anledninger,og har hver gang fått det nødvendige dyttet jeg trengte til å ta neste steg, forbi min utfordring. Ina har en veldig sterk,tydelig og godt utviklet intuisjon,som hun sammen med coaching bruker meget godt i sine timer. Jeg kan trygt anbefale en time med Ina ,og kommer selv til å ønske flere timer! "

 

Er DU klar for å skjære gjennom støyen?  Da er jeg klar til å jobbe med deg!

Velkommen- jeg gleder meg til å se deg!