Om meg, Ina Kvarsvik

Min faglige bakgrunn har jeg i generell pedagogikk (bachelor fra NTNU) og coaching (Høyskolen i Oslo og Akershus). I tillegg har jeg kursing i Theta Healing, og tilbyr timer med denne fantastiske healingformen. Jeg er også utdannet Helhetsterapeut fra Hjerteakademiet i Trondheim, med teknikker som EFT (emotional freedom technique) og hypnoterapi i verktøysekken. Jeg tilbyr i tillegg til en-til-en timer også reading-sirkler eller gruppe-readinger om du vil. De siste to årene har jeg reist jevnlig til Nord-Norge for å ta imot klienter. 

Jeg har vært klarsynt fra jeg var liten, og det har tatt meg på en unik reise. Denne reisen har inneholdt omveier og krumspring, noen av dem har bydd på vekst, andre av dem har bydd på eventyr, begge deler like magisk- akkurat slik det skal være! Jeg har kjent motstand på kroppen, og jeg vet first hand hva det vil si å stå på siden av normen. Nå brenner jeg for at disse erfaringene skal komme deg til gode! 

Jeg mener nemlig at også DU ER UNIK, og at DIN VEI er unik. Jeg drives av å hjelpe deg med å finne den! Jeg er overbevist om at vi alle har et grunnleggende behov for å være autentiske. Jeg vil si det så sterkt at det er den eneste veien til ENERGI og GLEDE. På alle mine mer enn ti år med spirituell coaching (ja, noen har faktisk fulgt meg i så mye som 20 år) har jeg aldri noensinne møtt en klient som har sagt "takk og lov, Ina, for at jeg rettet meg etter forventningene til andre. Det ble jeg rikelig belønnet for, du!" Ikke en eneste en. "Heldigvis at jeg lot den frykten få styre da gitt, tenk så mye godt det har ført med seg!" har jeg også tilgode å høre. Det taler for seg, gjør det ikke det? Apropo frykt: den pleier ikke være så glad i LATTER. Jeg derimot elsker latter, og liker å hente den frem så ofte jeg bare kan.

Jeg befinner meg på Østlandet, og er du i nærheten er det mulig å avtale et møte med meg. For tiden er det over telefon og Skype jeg er lettest tilgjengelig, og du kan være helt trygg på at slike timer er like effektive som et fysisk møte. Jeg snakker flytende engelsk og gjør mer enn gjerne timer på engelsk også.

Velkommen <3